HART voor de GGZ blog

IMG_0055.jpg

Team Tuindorp Utrecht zoekt GGZ-professionals

Voor ons nog te vormen Team Tuindorp in Utrecht ben ik op zoek naar een of twee ervaren GGZ-professionals met pit en ondernemingsgeest.

Heb je zin om in een klein, zelfsturend team te werken? BuurtzorgT biedt herstelondersteunende psychiatrische zorg, op maat en in de wijk.

Ben jij iemand die creatief kan denken en doen? En geloof jij, net als ik, in persoonlijke psychiatrie (Jim van Os), herstel (Wilma Boevink), positieve gezondheid (Machteld Huber), werken vanuit compassie en met zelfcompassie (HART voor de GGZ)?

Ik zoek een of twee mensen die van begin af aan samen met mij willen pionieren, zodat ‘ik’ al snel ‘wij’ kunnen worden. Een team waar respect, vertrouwen en gelijkwaardigheid kernwaarden zijn. Waar we elkaar versterken en met elkaar kunnen lachen en huilen. Kun je goed samenwerken, organiseren en netwerken?

Het zou prachtig zijn als je al bekend bent met de sociale kaart van Utrecht!

De uren zijn in overleg, het kan naast een andere baan. Je diploma’s en certificaten zijn mooi meegenomen, maar het gaat er vooral om wie je bent, wat je kunt, en of je nog wilt leren.

Om te starten zoekt Team Tuindorp een sociaal psychiatrisch verpleegkundige, verpleegkundig specialist, systeemtherapeut, gz-psycholoog of maatschappelijk werker met ggz ervaring. In een later stadium zoeken wij een IPS-trajectbegeleider en ervaringsdeskundige.

EnthousiasT?

Klik hier voor verdere informatie over het team en hier voor informatie over BuurtzorgT. Je kunt ook contact met me opnemen: Remke van Staveren, psychiater, 06-83086630. Of – durf – een motivatiebrief en cv sturen naar r.vanstaveren@buurtzorgt.nl

Remke van StaverenTeam Tuindorp Utrecht zoekt GGZ-professionals
Deel deze blog